Aan het woord

Onze Stamgroepleiders over de Zegge

Als stamgroepleider vind ik het fijn om samen met de kinderen ideeën te maken en te realiseren voor onze schoolwoonkamer. We zorgen er samen voor dat we een fijne plek hebben om te praten, vieren, werken en spelen.
juf Renée
stamgroep de Paddenpoel 7/8, locatie Haghoek

Kinderen over
de Zegge

Ik vind het fijn op de Zegge, omdat er leuke kinderen zijn om vriendinnetjes mee te worden en we doen vaak veel dingen samen in de groep.
Rho
stamgroep de Libellen 3

Ik zit op een hele leuke school, omdat je heel veel dingen leert, bijvoorbeeld alle letters en moeilijke sommen bij rekenen. De juffen kunnen ook goed helpen.
Laure
stamgroep de Libellen 3

Ouders over de Zegge

Bij binnenkomst voelde de school direct goed, er heerste rust. Het kennismakingsgesprek verliep erg prettig. Het voelde huiselijk aan, omdat de sloffen aangaan in de klas. Nu onze kinderen hier naar school gaan, merk je ook écht de betrokkenheid van de stamgroepleiders, ze staan open voor een gesprek. Als er iets gebeurd is met je kind, wat voor haar niet prettig was, wordt dit door de leerkracht perfect opgepakt met de betrokken kinderen of er volgt een kringgesprek om het in de klas te bespreken.
ouder
locatie Haghoek

Samen leren voor later
Let op: u gebruikt een verouderde browser. De website kan daardoor mogelijk niet correct werken.
Surf sneller en veiliger met een van deze browsers: Firefox, Chrome, Edge of Opera.