Locatie Aalderinkshoek

Bij Jenaplanschool De Zegge werken we vanuit twee locaties. Ook al is ons onderwijs op beide locaties volgens Jenaplan, toch zijn er verschillen.

Wat maakt onze locatie Aalderinkshoek uniek?

Locatie Aalderinkshoek ligt in de wijk Aalderinkshoek, aan de Apollolaan. Het is de enige basisschool in deze wijk.

Op de Zegge Aalderinkshoek zitten veel kinderen die de Nederlandse taal niet als moedertaal hebben. Daarom besteden we extra tijd aan het leren van nieuwe woorden. Ook lezen, en goed begrijpen wat je leest, krijgt bij ons veel aandacht. Zo helpen we de kinderen om het Nederlands beter te spreken en te begrijpen. Daardoor worden ze ook beter in andere vakken.

Een kind leert het best als het zich veilig voelt, zichzelf mag zijn en als de regels duidelijk zijn. We vertellen de kinderen dus altijd duidelijk wat we van ze verwachten. Dat doen we op een positieve manier.

Onze stamgroepleiders willen uw kind én u graag leren kennen. U kent uw kind immers het beste. Zo zorgen we er samen voor dat ons onderwijs goed past bij uw kind. We horen daarom ook graag wat de hobby’s en talenten van uw kind zijn. Naast de gewone schoolvakken willen we kinderen ook de wereld laten ontdekken. Daarom organiseren we na schooltijd extra activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur. Hiervoor werken we samen met Sportbuurtwerk, Avedan, de Bibliotheek en verschillende kinderopvang-organisaties.

Team Aalderinkshoek

Wij zijn een actief en ervaren team, elk teamlid helpt uw kind met enthousiasme op hun weg naar de volwassenheid. We vormen een team met goede teamspirit die tevens bereid is om ook zichzelf te ontwikkelen.

Fotogalerij

Samen leren voor later
Let op: u gebruikt een verouderde browser. De website kan daardoor mogelijk niet correct werken.
Surf sneller en veiliger met een van deze browsers: Firefox, Chrome, Edge of Opera.